Wednesday, August 12, 2009

Memasak

Sem ni, aku hanya berdua sahaja dengan roommateku, Taufiq..Dua compartment kosong dijadikan stor dan dapur..Seminggu dua ni, asyik memasak je pada sebelah malam..paling cincai pun tumis maggi..

Paling best setakat ni, John masak ayam masak pedas special untuk aku and Taufiq berbuka puasa..memang mantap la John masak..terhidu bau pun dah meleleh air liur..Kalah orang perempuan masak..kalau korang tak percaya, nanti datang la cuba ye..hehehe..

Bulan Ramadhan bakal menjelma..Tak sabar nak memasak and iftar ramai2 dalam bilik yang sempit ni..hehehe..Pengalaman yg baik bagi aku coz dapat berdikari and belajar memasak drpd John..nanti nak cuba masak puding roti and puding berkuah..kalau kat umah, mmg selalu aku masak puding berkuah..kalau korang makan, mmg menjilat jari la jawabnya..hehehe..

Kepada anda yang perempuan tu, kena la belajar masak kalau tak pandai..malu la kat kami ni kalau korang tak pandai masak..hahaha..
Posing je ni..masaknya tak..

Ni lah tukang masak sebenar, John
Ni pun posing gak..Taufiq nyibuk je..

2 comments:

  1. hehe... bleh aku g gombak sokmo nanti. sbb ado doh tukey masok.

    ReplyDelete